Föreläsning - anpassad för dig och din organisation

Dags för nystart? Behöver ditt team inspiration och ny energi? Insightly skapar föreläsningar så att det passar just ditt teams behov. En rekommendation är att ni kombinerar föreläsningen med en workshop där ni ges möjlighet att träna och reflektera för att komma igång med er utvecklingsresa. Tillsammans skapar vi en plan för hur ni ska fortsätta med er träning. 


Kickoff & Konferens

Vill du ha hjälp att ordna med konferenser, kick-off eller annat event? Hör av dig så tittar vi på ett upplägg som passar just er.

Dina tankars kraft

Denna föreläsning ger dig verktygen du behöver för att börja din förändringsresa. Stärk ditt självledarskap och få det resultat du vill ha. Under föreläsningen kommer du få öva och få tid för reflektion.

Effektfulla välmående team

Hur skapar man högpresterande team som bygger på trygghet och tillit och blir välmående på sikt? Hur kan du ta tillvara på den kollektiva intelligens som finns i ett team?

Beteendegeneratorn

Att gå från ord till handling. Vad är viktigt på riktigt? Vilka värderingar vill ni stå för? Vilka beteenden genereras och premieras? Hur skapar man en gemensam bild kring vad värdegrunden står för?